top of page

ตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อเต็มสูตร (รุ่น:9องครักษ์มังกร9หาง8เสียง) Ultimate Supreme Salika Takrud

Updated: Aug 19, 2021

พี่ดุนะ หนูไหวหรอ

#ตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อเต็มสูตร

รุ่น:#9องครักษ์มังกร9หาง8เสียง

Hotter Than The Dragon Flame.

Ultimate Supreme Salika Takrud.

Version:9 Golden Adjutants 9 Tails Dragon 8 Melodious Voices

ตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อเต็มสูตร รุ่น:9องครักษ์มังกร9หาง8เสียง , พระอาจารย์โอ พุทโธรักษา , พุทธสถานวิหารพระธรรมราช , จ.เพชรบูรณ์


ราชาของบรรดาตะกรุดสาริกาทั้งมวล "ตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อ" ขึ้นชื่อว่าเป็นวิชาเร้นลับในตำนานที่มีกรรมวิธีการสร้างอันแสนพิสดารและยากยิ่ง มีพลานุภาพโดดเด่นเรื่องโชคลาภ เงินทอง โภคทรัพย์ และเมตตามหาเสน่ห์อย่างเอกอุ ในตำราว่าไว้ว่าใครมีตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อนั้นเป็นผู้ “ฆ่าไม่ตาย” ไปไหนก็ย่อมได้รับความเมตตาจากแรงสิเน่หาของตะกรุด

ราชาของบรรดาตะกรุดสาริกาทั้งมวล "ตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อ" ขึ้นชื่อว่าเป็นวิชาเร้นลับในตำนานที่มีกรรมวิธีการสร้างอันแสนพิสดารและยากยิ่ง มีพลานุภาพโดดเด่นเรื่องโชคลาภ เงินทอง โภคทรัพย์ และเมตตามหาเสน่ห์อย่างเอกอุ ในตำราว่าไว้ว่าใครมีตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อนั้นเป็นผู้ “ฆ่าไม่ตาย” ไปไหนก็ย่อมได้รับความเมตตาจากแรงสิเน่หาของตะกรุด


สำหรับรุ่น:9องครักษ์มังกร9หาง8เสียง คืออีกหนึ่งเคล็ดวิชาขึ้นชื่อที่นานทีปีหนพระอาจารย์โอจะนำมาใช้ ด้วยประสบการณ์ตรงของคณาจารย์ยุคโบราณถึง3ท่านคืออาจารย์ผิเต้ง, อาจารย์กุหลาบ และ อาจารย์เล็ก ต่างบอกเป็นเสียงเดียวกันว่า "สุดยอด" เชื่อขนมกินได้ว่าถ้าจะหาวัตถุมงคลที่เป็นที่สุดแห่งมหาเสน่ห์ เป็นยอดวาสนา ประหนึ่งได้ทำพิธีชุบตัวจุลเจิม9องครักษ์ทองคำบนเรือนร่าง "ตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อ9องครักษ์มังกร9หาง8เสียง" รุ่นนี้ตอบโจทย์ได้ดีที่สุด


เป็นวิชาที่พระอาจารย์โอท่านเรียนสืบทอดมาจากอาจารย์ผิเต้ง จอมขมังเวทย์แห่งไทยทรงดำ และไปเรียนต่อกับอาจารย์เล็ก ปรมาจารย์หินเบาเก้าเฮ (ผจญ น้อยรอด) โดยอาจารย์เล็กท่านได้เรียนสืบมาจากอาจารย์กุหลาบ จอมเสน่ห์ในตำนานที่มีเมียถึง400คน เมื่อพระอาจารย์โอได้รับการถ่ายทอดวิชาจากอาจารย์เล็กแล้ว ท่านจึงเป็นผู้รู้ลึกรู้จริงถึงกลเม็ดเคล็ดลับของวิชานี้ได้แบบ "สุดวิชา" คือเรียนจนหมดจนสิ้นไม่มีอะไรให้ไปต่อ

โดยการทำตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อเต็มสูตร รุ่น:9องครักษ์มังกร9หาง8เสียง ก็จะมีวิธีลงก็ลงแบบเต็มสูตร ขั้นตอนยุ่งยากละเอียดไปอีกแบบ โดยการลงตะกรุดทั้งเก้าดอก ด้วยยันต์ทั้งหมด เก้าตัว เก้าแถว เก้าหาง จึงเป็นที่มาของ "9หาง" คือคำโบราณเรียกอักขระแต่ละแถวว่าหาง เวลาลงห้ามออกเสียงเกินแปดคำ ขั้นตอนทุกอย่างต้องว่าคาถาภาวนาในใจทั้งหมด จึงเป็นที่มาว่า "8เสียง"


"มังกร9หาง8เสียง” จึงเป็นกลวิชาโบราณ ที่แฝงไปด้วยปริศนาไว้อย่างแยบยล เฉพาะผู้ที่ไขปริศนาออกเท่านั้นที่จะสามารถเข้าถึงขุมพลังแห่งอานุภาพของวิชานี้จริงๆได้ มีคำกล่าวถึงเคล็ดวิชา “มังกร9หาง8เสียง” ไว้ว่าวิชานี้เป็นดั่งพิณมรณะที่ส่งเสียงลึกล้ำดั่งพญามังกร9หางแผดร้องคำรามกึกก้องกังวาลออกมาเป็น8เสียงชั้นดนตรี เป็นเสียงพิฆาตถึงขั้วหัวใจให้แดดับดิ้นสิ้นชีพเพียงแค่ได้ยินยล เป็นวิชาที่ถูกปกปิดเป็นความลับ พลานุภาพของวิชานี้จะช่วยขับขานอานุภาพของวัตถุมงคลนั้นๆให้มีความเข้มขลังศักดิ์สิทธิ์มากขึ้นคณานับ


และเนื่องด้วยการทำตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อสูตรนี้ ถ้าจะกระทำแบบ "เต็มสูตร" ต้องอาศัยพลังงานแห่ง "กามสุข" ของฆราวาส ประจุใส่เข้าไปในตะกรุดทั้ง9ดอกด้วย จึงมีพิธีกรรมบางช่วงบางตอนที่ฆราวาสเท่านั้นถึงกระทำได้ พระอาจารย์โอจึงได้ครอบครูให้ลูกศิษย์ท่านหนึ่งที่เรียนวิชา “สาริกาป้อนเหยื่อ” กับท่านมาโดยตรง ไปปฏิบัติภารกิจแทน โดยจะต้องจารอักขระในฤกษ์บังคับและทำพิธีอย่างถูกต้องตามฤกษ์ตามยาม เปรียบเสมือนการอัญเชิญยันต์9ตัวเข้าตามจุดต่างๆของร่างกายดังนี้ -หน้าผากจะเป็นพุทธคุณ ธรรมคุณ สังฆคุณรักษา -แก้มขวาและแก้มซ้ายจะเป็นเสน่ห์เมตตา -ปากจะเป็นมหาลาภ -หัวไหล่จะเปนคุณบิดามารดารักษา -หน้าอกจะเป็นที่ปลื้มใจแก่มนุษย์หญิงชายทั้งหลาย -สะดือจะเป็นที่พิสมัยยินดีแก่ผู้ที่พบเห็น -ขาซ้ายและขาขวาจะเป็นก้าวย่างแห่งความสำเร็จ


เมื่อลูกศิษย์ท่านนั้นนำแผ่นตะกรุดที่ผ่านพิธีกรรมดังกล่าวมาแล้วคืนแก่พระอาจารย์โอ ท่านจึงนำมาสวดเสกปลุกตัววิชาต่ออีก7จันทร์ 7อังคาร 7พฤหัส และ7เสาร์ จนสิ้นวิชา จรดสุดเขตตำรา เลิศภพจบแดน แล้วจึงนำไปเลี่ยมกับ "น้ำมันอมรินทร์ถอดรูป" เป็นน้ำมันเสน่ห์ชั้นครู สีเขียวมรกตดั่งวรกายพระอินทร์ ชื่อนี้บ่งบอกว่า ผู้ใดมีไว้บูชา จะมีเสน่ห์เมตตา เป็นที่เสน่หาของมวลชน ทั้งยังมากด้วยบารมีและบริวาร ดั่งองค์อินทร์ทรงวิมาน ณ ดาวดึงส์ ความพิเศษของน้ำมันชนิดนี้คือ แม้คนรูปลักษณ์ไม่งาม ก็จะพลันดูงามน่าสนเท่ห์พิศวง อุปไมยว่า ทั่วทั้งไตรภพต่างรู้ดีว่า องค์อินทร์รูปโฉมงดงามเพียงใด แต่เมื่อองค์อินทร์ถอดรูปแล้วไซร้ ก็ยากยิ่งจะหาเทพบุตรใดทรงสง่าเทียมเท่าทัน


พร้อมกับว่านชั้นสูงในตำนานที่ขึ้นชื่อว่าหายากและมีฤทธานุภาพเหนือชั้นกว่าว่านประเภทสามัญหลายขุม อาทิเช่น ดอกตะไคร้, วาสนา, ดอกไผ่, ดอกหญ้าคาตอแหล, และ ไม้ไก่กุก

หากจะกล่าวถึงประสบการณ์ตรงที่พระอาจารย์โอมีกับตะกรุดชนิดนี้ ก็มีเรื่องราวและที่มาที่ไปที่น่าสนใจเป็นอย่างมาก ย้อนไปเมื่อหลาย10ปีก่อน สมัยที่พระอาจารย์โอท่านยังไม่ได้บวช ในตอนนั้นท่านได้เสาะแสวงหาทดลองวิชาต่างๆที่ได้ร่ำเรียนมาอย่างถึงพริกถึงขิง ตามอุปนิสัยของท่านที่คิดจะทำการสิ่งใดแล้วต้องไปให้สุดทาง ชีวิตมีหนทางของมัน ไปได้ก็ไป ไปไม่ได้ก็ไป ขนาดเพื่อนฝูงของท่านต่างก็ยอมรับและให้ความนับถือในวิชาของท่านจนเรียกท่านว่า "อาจารย์" ตั้งแต่สมัยนั้น


มีอยู่วิชาหนึ่งที่ท่านได้สุดยอดตำรารวมถึงเคล็ดลับทั้งหมดมา นั่นคือวิชา "สาริกาป้อนเหยื่อ" ตามตำรากล่าวไว้ว่าหากจะทำสุดยอดราชาแห่งตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อ ให้นำทองคำมาทำ เมื่อท่านทราบดังนั้นแล้ว จึงนึกได้ว่าตนเองห้อยพระสมเด็จวัดปากน้ำเลี่ยมตลับทองอยู่ ท่านจึงไม่รีรอจัดแจงแกะแผ่นหลังของตลับพระออกมา ก่อนนำไปจารอักขระปลุกเสกตามเคล็ดลับอันวิจิตรพิสดาร จนสำเร็จเป็น ตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อเนื้อทองคำ ที่เรียกได้ว่าเต็มสูตรอย่างแท้จริงและถูกต้องตามตำราว่าไว้ทุกประการ อันถือเป็นตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อปฐมบทดอกแรกที่พระอาจารย์โอจัดสร้างและทำให้พระอาจารย์โอประทับใจในวิชาสาริกาป้อนเหยื่อตั้งแต่บัดนั้นเป็นต้นมา


เมื่อท่านทำตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อดอกนั้นเสร็จจึงนำไปทดลองใช้ดู โดยการบริกรรมคาถาก่อนคาบอมไว้ในปาก เป็นที่น่าอัศจรรย์ว่าใครก็ตามที่ท่านพูดด้วย จะมีอากัปกริยาแปลกๆ อ่อนโอนคล้อยตามคล้ายกับต้องมนต์สะกด ไม่ว่าจะเป็นผู้หญิงหรือผู้ชาย จะเด็กหรือแก่ จะรวยหรือจน ต่างก็ต้องมีอาการเดียวกัน ในตอนนั้นเรียกได้ว่าพระอาจารย์โอ (สมัยที่ท่านยังไม่ได้บวช) เป็นขุนแผนแสนสะท้านตัวจริง เพราะหญิงใดได้พบพานและสนทนาด้วยต่างยอมพลีกายถวายดวงใจให้โดยไม่รอรี


ท่านเห็นว่าวิชาสาริกาป้อนเหยื่อนี้แรงดีนักหนาจึงทำไว้ให้เพื่อนๆลองใช้ดู ซึ่งแต่ละคนที่นำไปใช้ก็ต่างประทับใจชื่นชอบกันยกใหญ่ พระอาจารย์โอได้เล่าให้ฟังว่า “ในช่วงนั้น ฉันทำตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อมาเรื่อยๆจนถึงวันหนึ่ง รู้สึกว่าประสาทสัมผัสทางกลิ่นของตัวเองนั้นไวผิดปกติ โดยเฉพาะเมื่อเข้าใกล้คน เพราะจะได้กลิ่นสาปเหม็นจากคน ไม่ว่าจะเป็นผู้หญิงหรือผู้ชาย เหม็นขนาดที่ว่าแทบจะออกจากบ้านไม่ได้เลย ฉันจึงย้ายที่อยู่ไปอยู่ในสวนลึก ถึงกระนั้นก็ยังได้กลิ่นสาปคนอยู่ถึงแม้รั้วบ้านจะอยู่ห่างจากที่พำนักอาศัยกว่า 200 เมตร”


เมื่อท่านมานั่งพิจารณาดูแล้วก็ทราบว่าเหตุที่ท่านเหม็นกลิ่นสาปมนุษย์ก็เนื่องด้วยอาถรรพ์วิชาแห่งสาริกาป้อนเหยื่อนั่นเอง เพราะวิชานี้เป็นวิชาชั้นสูง ยิ่งทำมากเท่าไหร่ขันธุ์ธาตุของผู้สร้างจะยิ่งบริสุทธิ์ขึ้น ผู้สร้างตะกรุดจะเข้าถึงพลังเบื้องสูงจากการเสพสมจนก้าวข้ามเส้นแบ่งระหว่างมนุษย์กับเหนือมนุษย์มากขึ้นเท่านั้น กลายเป็นกึ่งมนุษย์กึ่งเทวดา กึ่งเทวดากึ่งคนธรรพ์ หรือกึ่งคนธรรพ์กึ่งเพชรพญาธรไปโดยปริยาย ในตอนนั้นเมื่อท่านทราบถึงสาเหตุที่ท่านเหม็นกลิ่นสาปมนุษย์ จึงเกิดความกลัวว่าจะหลุดจากความเป็นมนุษย์ไป และได้ตัดสินสินใจเลิกทำตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อแบบเต็มสูตรตั้งแต่ตอนนั้น เพราะไม่เช่นนั้นเห็นทีจะอยู่ในโลกมนุษย์ไม่ได้ หลังจากท่านเลิกทำไป ท่านก็เริ่มเหม็นสาปมนุษย์น้อยลงเรื่อยๆ จนเวลาผ่านไปกว่า 2 ปีเต็ม พระอาจารย์โอท่านถึงไม่ได้กลิ่นสาปมนุษย์เหมือนตอนที่ยังทำตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อเต็มสูตรอยู่


หลังจากนั้นเมื่อพระอาจารย์โอได้เข้าสู่ร่มกาสาวพัสตร์แล้ว จึงไม่มีโอกาสได้ทำตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อแบบที่เรียกได้ว่าเต็มสูตรตามตำราจริงๆแบบนั้นได้อีก สำหรับตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อเต็มสูตร (รุ่น:มังกร9หาง8เสียง) จึงถือว่าเป็นการต่อยอดตำนาน ที่ท่านได้สร้างตะกรุดสาริกาป้อนเหยื่อ ชนิดที่เข้มขลังอลังการได้ "ใกล้เคียง" เฉกเช่นวันวานเมื่อครั้งท่านทำสมัยเป็นฆราวาส


จัดสร้างทั้งหมด 2 แบบ: 1.เนื้อทองคำอาถรรพ์ -จัดสร้าง 5 ดอก


2.เนื้อเงินอาถรรพ์ -จัดสร้าง 29 ดอก


Ultimate Supreme Salika Takrud (Version:9 Golden Adjutants 9 Tails Dragon 8 Melodious Voices) by Phra Arjarn O, Phetchabun. The king of overall Salika Takrud. This subject is very good for luck, money, wealth and super charm. "Salika Poen Yuea Takrud" which means “Salika Feeds Victim”, one of the legendary mysterious subject which has complex and queer producing method. In the magic scripture described about this subject that who has this Takrud wil not be defeated because the charming power will make others surrender softly.


For this version, it is another prouded subject of Phra Arjarn O that once in a while he will bring to use. With direct experience of the three ancient magic master members, Arjarn Phi Teng, Arjarn Kularb, & Arjarn Lek, all said in the same voice that this subject is "Awesome". It is quite sure that if someone is looking for a sacred object that is the most charming & the top of the fortune as same as having performed a "9 Golden Adjutants" ceremony to rejuvenate magic into the body, this is the best answer.


It is a kind of magical knowledge that Phra Arjarn O has learned from Arjarn Phi Teng, the magician of Black Tai and then continued to study with Arjarn Pajon Noirort (Arjarn Lek Hekungkingangkalomahalarb). The master who taught Arjarn Lek is Arjarn Kularb, the legendary Casanova 400 wives. When Phra Arjarn O has been passed knowledge from Arjaen Lek, he became the in-depth expert and knowledgeable overall tricks & secrets of this subject.


By making Version:9 Golden Adjutants 9 Tails Dragon 8 Melodious Voices has another complicated process. The way to place magic yants on 9 pieces of Takrud with a total of nine set alphabets, nine rows & nine tails called "9 Tails Dragon". When casting spells, can not pronounce more than eight words. Every step must be kept in silence & chanted in the mind. So, it is called "8 Melodious Voices".


“9 Tails Dragon 8 Melodious Voices” which is the ancient magical puzzle for blessing this Takrud. Only the person who can interpret the puzzle will reach the treasure power of this special technic. There is a sentence described about “9 Tails Dragon 8 Melodious Voices” that it is the lyre which has fatal forceful voice like as the 9 tails potentate dragon roars 8 melodious voices resoundingly, whatever hears it’s voice will be slaughtered. Therefore, this special technic is very secret, the power of this technic will boost the power of amulet to be incomputably powerful.


Due to some making procedures of Ultimate Supreme Salika Takrud (Version:9 Golden Adjutants 9 Tails Dragon 8 Melodious Voices) must be done to receive "Happiness Of Sensual Pleasures" by a layman only so, Phra Arjarn O gave the mystical gold & silver plates to his disciple who directly studied "Salika Poen Yuea" subject to do some missions it instead of him. In the production process, that Phra Arjarn O's disciple has to write the magic words on the mystical gold & silver plates on the auspicious time regularly like as invite the magic words into the body for 9 places as followed: -Forehead is the virtues of Buddha, virtue of dharma, virtues of the Sangha. -Right cheek and left cheek is charm. -Mouth is wealth. -Right shoulder and Left shoulder is the power father and mother. -Chest is fasicination. -Navel is attraction. -Right leg and Left leg is success.


When the disciple returned those Ultimate Supreme Salika Poen Yuea Takruds that had passed the above ritual back to Phra Arjarn O, he blessed them again for another 7 Mondays, 7 Tuesdays, 7 Thursdays and 7 Saturdays until completely received every mantra, every tricks, every technique of this subject. Furthermore, the oil that was selected to be in the casing with this Takrud is very special too. That oil name is "Emerald Mask Indra Oil", the special high class charming oil. It is emerald green like the body color of Indra. This oil name indicates that whoever has it will be charming & compassionate to be loved by the everyone. Also with great prestige and attendant like the second heaven where Indra dwells. Moreover, the specialty of this oil is that even the owner's appearance is not beautiful, will immediately look beautiful in the other eyes because the whole world knows that how beautiful Indra looks but, when Indra strips the emarald mask off, it is extremely difficult to find any male deity as dignified as Indra for sure.

Along with the legendary flowers that is known for its rarity and power, superior to many common types of flowers consisted of Lemongrass flower, Dracaena fragrans flower, Bamboo flower, Glowing glass flower and Kai kook stick.


And if talking about the direct experience of Phra Arjarn O with this type of Takrud, there is a very interesting story and origins. Many 10 years ago when Phra Arjarn O was not ordained yet. At that time, he was passionately seeking and experimenting with the magic subjects he had studied according to his character to do anything, he must go all the way. Life has a way of it, even it can be impossible to go, he will go no matter what will be happened. His magical skills is realy effective even his friends accepted & respected him as "Master" from that time.


There is one subject which Phra Arjarn O got the best original authenthic scripture, including all the tips & tricks, that subject is "Salika Poen Yuea (Salika Feeds Victim)". According to the scripture, it said that if anyone want to do the ultimate supreme which is praised to be the King of Salika Poen Yuea Takrud, its material must be gold only. When he already known that point, so he cut out the gold casing of Phra Somdej Wat Paknam that he was hanging on neck to be the material for making Salika Poen Yuea Takrud before writing magic characters on it followed the elaborate secret techniques of this subject until successful to be "The Ultimate Supreme Salika Poen Yuea Takrud" with the full formula, genuinely & correctly in every procedure. That one is considered to be the first piece of Ultimate Supreme Salika Poen Yuea Takrud that Phra Arjarn O created & make him impressed with this subject ever since.


When he finished making that Ultimate Supreme Salika Poen Yuea Takrud, he tested its power & ability by reciting a spell before holding it in the mouth. It is amazing that whoever he spoke with will have strange reaction similar to being spell with super charming power. No matrer a woman or a man, young or old, rich or poor, all have the same reaction. At that time it could be said that Phra Arjarn O. (When he has not yet been ordained) is a real alive Khunpaen because any woman or girl who met & speak with him will always gave up her body and offered her heart without waiting.


He realized that this Salika Poen Yuea subject is very strong, so he made it more for his friends to try. The result is as expected because they were very impressed & amazed with the experieces they got. Phra Arjarn O told that "During that time, I continued to make Ultimate Supreme Salika Poen Yuea until one day I felt that my own sense of smell was abnormally sensitive. Especially, when approaching near people because I will smell foul stench from them. That smell is so bad until sometimes I could not get out of my house. So, I moved to live in new house where located in the deep garden. Even I changed the living place but, I still smell foul stench of people even though the fence of my house is more than 200 meters away from others home.


When he considered about that strange smell issue, he realized that the reason he could feel the stinking smell of human is the result from the mysterious side effect of Salika Poen Yuea subject because it is an advanced magic subject that the more the maker does, the purer the elemental body of maker will has. The maker of this Takrud will reach higher source of power until cross over the line between normal human and beyond human being, become half-human & half-deity. At that time, when he knew of the reason of bad smell, he felt afraid that he would slip away from being human so, he made a decision to stop doing Ultimate Supreme Salika Poen Yuea Takrud. Otherwise, he could not live in the human world. After he stopped doing it, he could feel the stinking smell of human less and less. Until 2 years later, Phra Arjarn O did not smell disgusting scent of human like when he was still making Ultimate Supreme Salika Poen Yuea Takrud anymore.


After that, when Phra Arjarn O has entered into the monkhood. There is no chance to make Ultimate Supreme Salika Poen Yuea Takrud with the full formula again. Luckily, for this Ultimate Supreme Salika Takrud (Version:9 Golden Adjutants 9 Tails Dragon 8 Melodious Voices), it is considered to be "Close Enough" the one he had ever done when he was a layman.


There are 2 materials made: 1. Mystical Gold Material. -Made 5 pieces.


2. Mystical Silver Material. -Made 29 pieces.306 views0 comments

Comments


bottom of page